Ολοένα και πλησιάζουν οι μέρες που η νέα Mercedes-Benz GLB θα κάνει και επίσημα τα ντεμπούτο της με τα μοντέλα των δοκιμών να έχουν ήδη κατακλύσει το Διαδίκτυο με τις φωτογραφίες των κατασκόπων.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από βρετανική ιστοσελίδα, το νεότερο μέλος της οικογένειας των SUV της Mercedes-Benz, θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του το καλοκαίρι του 2019.

Η GLB όπως αναμένεται να ονομάζεται θα έχει και κορυφαία έκδοση με την υπογραφή της AMG, η οποία θα αποδίδει σύμφωνα με τις φήμες περί τους 300 ίππους και θα κάνει την εμφάνισή της σε αργότερη ημερομηνία. Οι πρώτες GLB, σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα θα είναι διαθέσιμες στο κοινό για παραγγελία προς το φθινόπωρο του έτους, ενώ προς το τέλος του έτους θα γίνουν λογικά και οι πρώτες παραδόσεις.

Η GLB, που βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί η νέα A-Class, θα αποτελέσει μια εναλλακτική, ακόμη πιο πρακτική λύση έναντι της GLA με την πιο τετραγωνισμένη σχεδίασή της να αποτελεί επίσης μία από τις ατραξιόν της νέας πρότασης της Mercedes-Benz. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι λεπτομέρειες της σχεδίασης του αμαξώματος, όπως και το αν η κίνηση της βασικής έκδοσης θα μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς ή μόνο στους εμπρός.

Πηγή: newsauto.gr