Audi: Με πληθώρα νέων μοντέλων το 2019

|
THESTIVAL TEAM

Σε εκδήλωση για το νέο Audi Q3 στην Ισπανία αποκαλύφθηκε και το πλάνο της εταιρίας για το 2019 που περιλαμβάνει την παρουσίαση πολλών νέων αλλά και ανανεωμένων μοντέλων.

Σύμφωνα λοιπόν και με το σχετικό χρονοδιάγραμμα που δόθηκε το δεύτερο τρίμηνο του έτους θα παρουσιαστεί το A6 Allroad που βασίζεται στο A6 Avant και θα έχει αυξημένο ύψος αλλά και πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος. Πιθανότατα το Allroad θα χρησιμοποιεί τον 3.0 V6 TFSI με 340 ίππους και τον αντίστοιχο TDI με 286 ίππους.

Το ίδιο χρονικό διάστημα αναμένεται να παρουσιαστεί και το ανανεωμένο TT RS που θα διαθέτει ανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, νέα φωτιστικά σώματα και άλλες επιμέρους αισθητικές αλλαγές. Δεν είναι πάντως ακόμα ξεκάθαρο αν το facelift θα συνοδεύεται και με κάποια αναβάθμιση της απόδοσης του 2.5 TFSI των 400 ίππων, κάτι πάντως που σίγουρα δεν δείχνει αναγκαίο καθώς με αυτή την ισχύ το TT RS είναι ήδη καταιγιστικό σε επιδόσεις.

Αρκετά φορτωμένο αναμένεται το τρίτο τρίμηνο της χρονιάς όπου περιμένουμε τα νέα Q4 και RS7 Sportback καθώς και τις e-tron ηλεκτρικές εκδόσεις των Q5 και Α7 ενώ θα δούμε και τα ανανεωμένα Α4 και Q7. Προς το τέλος του χρόνου θα παρουσιαστεί το νέο Α3 καθώς και τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων RS 6 Avant και RS Q3 ενώ θα γίνει η αποκάλυψη του A8 L e-tron και του e-tron Sportsback.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.