Πισωκίνητο το νέο Ford Explorer

|
THESTIVAL TEAM

Το Ford Explorer επιστρέφει στις ρίζες του. Τι εννοούμε; Μετά από σχεδόν μια δεκαετία ως προσθιοκίνητο, το νέο Explorer του 2020 θα κινείται και πάλι από τους πίσω τροχούς. Αυτό είναι είδηση. Το νέο μοντέλο υπόσχεται εκ νέου απροσπέλαστη κίνηση σε κάθε είδους τερέν και όπως αναμενόταν, μπόλικη περιπέτεια…

Διαθέτοντας έναν υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο κινητήρα 2,3 λίτρων βενζίνης, τον οποίο η Ford σχεδιάζει να τον ενδυναμώσει με τιμές που θα ξεπερνούν τους 300 ίππους. Αυτό σημαίνει πως θα διαθέτει μεγάλα αποθέματα ροπής ώστε σε συνδυασμό με το πακέτο Tow να μπορεί να ρυμουλκήσει σεβαστά φορτία. Εκείνοι που αναζητούν περισσότερο πολιτισμό μπορούν να εξοπλίσουν το Explorer με τον κινητήρα twin-turbo V6. Ο νέος 3.0 λίτρων αναμένεται να φτάσει τα 365 ίππους αρκετά καλύτερος από τον προηγούμενο κινητήρα EcoBoost V6. Ανεξάρτητα από τον κινητήρα, κάθε Explorer θα υιοθετεί στάνταρ αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων, σε αντίθεση με την τετρακίνηση που θα διατίθεται προαιρετικά. Το Explorer του 2020 είναι εξίσου ένα οικογενειακό όχημα, με πρακτικότητα και χώρους τους οποίους εκτός των άλλων εγγυάται το νέο συρόμενο κάθισμα στη δεύτερης σειρά που διευκολύνει την είσοδο στην τρίτη σειρά. Η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών αυξήθηκε επίσης, συγκριτικά πάντα με το προηγούμενο μοντέλο.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.