Opel: Karl και Adam δεν θα αντικατασταθούν

|
THESTIVAL TEAM

Η Opel νοικοκυρεύει την γκάμα της, καταργώντας προσεχώς τα μίνι της. Οι άνθρωποι του Blitz προτιμούν να επικεντρωθούν στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες της αγοράς.

Η Opel, σύμφωνα με το drive.gr, ενσωματώθηκε στο Groupe PSA λίγο περισσότερο από ένα χρόνο πριν. Η γερμανική φίρμα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μεταβατική φάση, εξ ου και η έλλειψη ειδήσεων σχετικά με το πρόγραμμά της τον τελευταίο καιρό. Κάτι όμως που αναμένεται να αλλάξει για τον κατασκευαστή τους προσεχείς μήνες, καθώς επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξουν οκτώ λανσαρίσματα μέχρι το τέλος του 2020.

Το αστέρι του προγράμματος θα είναι προφανώς το επόμενο Corsa, το οποίο θα παρουσιαστεί το 2019 και έχει ήδη επιβεβαιωθεί μια 100% ηλεκτρική έκδοσή του. Την επόμενη χρονιά, η Opel θα αντικαταστήσει επίσης το Vivaro που θα είναι ένας στενός ξάδελφος του Citroën SpaceTourer και του Peugeot Traveler. Το 2020, η Opel θα παρουσιάσει τη δεύτερη γενιά του Mokka X.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.