Ακόμη πιο δυναμικό το Honda NSX

|
THESTIVAL TEAM

Η Honda ανακοίνωσε μια σειρά από μικρές επεμβάσεις στο NSX με στόχο την διακριτική αισθητική ανανέωση αλλά και την αναβάθμιση του δυναμικού χαρακτήρα του.

Ένας από τους βασικούς στόχους των επεμβάσεων ήταν η αναβάθμιση των οδικών χαρακτηριστικών και η δημιουργία ενός πιο απολαυστικού και ικανού οδηγικού προφίλ στο δρόμο αλλά και στην πίστα. Μεταξύ άλλων λοιπόν το νέο NSX είναι εφοδιασμένο με πιο παχιές αντιστρεπτικές οι οποίες και δίνουν ένα πιο σφικτό set-up κατά 26% εμπρός και κατά 19% πίσω. Επιπλέον έχουν τοποθετηθεί πιο άκαμπτοι ελαστικοί σύνδεσμοι στην πίσω ανάρτηση προκειμένου να τονιστεί η ταχύτητα της απόκρισης στην φόρτιση.

Ταυτόχρονα με αυτές της μηχανολογικές αλλαγές η Honda προχώρησε και σε αναβάθμιση του λογισμικού τόσο της υβριδικής μονάδας ισχύος, όσο και των συστημάτων τετρακίνησης, ελέγχου της ευστάθειας αλλά και ρύθμισης των ενεργητικών αμορτισέρ. Οι παραπάνω επεμβάσεις πλαισιώνονται και από την τοποθέτηση μιας νέας γενιά ελαστικών SportContact6 της Continental τα οποία έχουν εξελιχθεί ειδικά για το NSX. Ενδεικτικό του αποτελέσματος που έχουν οι παραπάνω αλλαγές είναι ο ταχύτερος κατά δύο δευτερόλεπτα χρόνος του ανανεωμένου NSX σε σχέση με το προηγούμενο στην πίστα της Suzuka.

Τέλος στις χρωματικές επιλογές προστίθεται και η νέα Thermal Orange ενώ πλέον υπάρχει δυνατότητα για βαφή στο ίδιο χρώμα και των δαγκάνων των φρένων όταν έχουν τοποθετηθεί τα προαιρετικά κεραμικά φρένα. Αντίστοιχα στο εσωτερικό υπάρχει πλέον η επιλογή για κόκκινη απόχρωση στο δερμάτινο σαλόνι και για μπλε απόχρωση όταν οι επενδύσεις είναι από αλκαντάρα.

Η παραγωγή του ανανεωμένου NSX ξεκίνησε μέσα στον Αύγουστο και τα πρώτα αυτοκίνητα θα παραδοθούν κοντά στο τέλος του 2018.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.