Νέο Skoda Karoq Scout με στάνταρ τετρακίνηση

|
THESTIVAL TEAM

Η Skoda αποκάλυψε τη νέα έκδοση Scout του Karoq, η οποία με περιπετειώδη εμφάνιση και στάνταρ τετρακίνηση, φιλοδοξεί να αποτελέσει την πιο off road εκδοχή του μικρομεσαίου SUV.

Ξεκινώντας με την εμφάνιση, το νέο Karoq Scout προσθέτει στο αμάξωμα του μοντέλου της Skoda αλουμινένιες και μαύρες περιμετρικές «ποδιές», μαύρα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών, καθώς και λογότυπα «Scout». Επίσης, συναντούμε νέες σκουρόχρωμες ζάντες 18 ή 19 ιντσών, φιμέ τζάμια και αλουμινένιες ράγες οροφής.

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα έχουν νέας σχεδίασης υφάσματα με καφέ-μαύρο χρωματισμό, ενώ υπάρχει πολυλειτουργικό τιμόνι, αλουμινένια πεντάλ και LED πακέτο κρυφού φωτισμού. Επίσης, συναντούμε και πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, αλλά και διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Karoq-Scout-1.jpg

Στους κινητήρες, το νέο Skoda Karoq Scout θα προσφέρεται είτε με τον 1.500άρη TSI κινητήρα βενζίνης των 150 ίππων (με 7άρι αυτόματο κιβώτιο), είτε με τους 2λιτρους TDI πετρελαιοκινητήρες των 150 και 190 ίππων (ο πρώτος με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ή 7τάχυτο αυτόματο και ο δεύτερος μόνο με 7άρι αυτόματο).

Στάνταρ όπως προείπαμε είναι σύστημα τετρακίνησης (αυτόματο), ενώ υπάρχει και set-up για off-road οδήγηση στα συστήματα οδήγησης του αυτοκινήτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Karoq Scout θα είναι και η μοναδική έκδοση του μικρομεσαίου SUV της Skoda με τετρακίνηση. Η πρεμιέρα του μπροστά στο κοινό θα γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.