Έτοιμες για να βρουν τους ευτυχείς ιδιοκτήτες τους είναι οι πρώτες BMW 8 Series Coupé καθώς η παραγωγή της νέας και δεύτερης γενιά της ναυαρχίδας των Γερμανών ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου, όπως είχε προγραμματιστεί.

Η νέα γενιά της BMW Σειρά 8 θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Dingolfing της Κάτω Βαυαρίας. Για να μπορέσει το συγκεκριμένο εργοστάσιο να υποστηρίξει την παραγωγή του νέου κορυφαίου κουπέ της BMW, οι Βαυαροί προχώρησαν σε επένδυση πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Ως το εργοστάσιο που κατασκευάζει τις BMW Σειρά 7, το εργοστάσιο στο Dingolfing έχει τρομερή εμπειρία στην κατασκευή πολυτελών αυτοκινήτων. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την παραγωγή της νέας BMW 8 Series Coupé. Είμαι σίγουρος ότι οι πελάτες μας σε όλο τον κόσμο θα λατρέψουν αυτό το πολυτελές σπορ αυτοκίνητο.”, δήλωσε επικεφαλής του εργοστασίου Stefan Schmid, ο οποίος πρόσθεσε: “Είμαι περήφανος που θα παράγουμε τη νέα BMW 8 Series Coupé….θα ισχυροποιήσει την θέση μας ως σημείο αναφοράς στην πολυτελή κατηγορία και θα εξασφαλίσει και το μέλλον αυτού του εργοστασίου.”

Πηγή: newsauto.gr

Δείτε παρακάτω και το σχετικό βίντεο που έδωσε η γερμανική εταιρία στην δημοσιότητα.