ΒMW: Το 25% θα είναι ηλεκτρικά έως το 2025

|
THESTIVAL TEAM

Η BMW προετοιμάζεται για το μέλλον με περισσότερα από 20 plug-in υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2025, όταν και βάσει ερευνών όπως υποστηρίζει, οι πωλήσεις των αυτοκινήτων του είδους θα έχουν φτάσει έως και το 25% της αγοράς.

Η BMW προβλέπει πως μέχρι το 2025, οι πωλήσεις των ηλεκτρικών ή plug-in υβριδικών θα έχουν φτάσει ένα ποσοστό από 15 έως 25%. Η εταιρεία ετοιμάζεται για την μελλοντική εικόνα της αγοράς και έχει προγραμματίσει μέχρι το 2025 να έχει περισσότερα από 20 αυτοκίνητα του είδους.

Από επίσημα χείλη, προκύπτει πως θα υπάρχουν δύο εκδόσεις της ίδιας αρχιτεκτονικής αναφορικά με την πλατφόρμα και τις μπαταρίες που θα χρησιμοποιούνται στα αυτοκίνητα του είδους. Τη διαφορά θα κάνει η μετάδοση της κίνησης που σε κάποιες περιπτώσεις θα αφορά τους τροχούς του εμπρός άξονα και σε κάποιες άλλες, αυτούς του πίσω. Όλες οι μελλοντικές εκδόσεις, θα είναι «χτισμένες» πάνω στην πλατφόρμα 5 γενιάς που αναμένεται να κάνει «ντεμπούτο» στην αγορά το 2021 με το μοντέλο που θα προκύψει από την εξέλιξη του πρωτοτύπου iNext.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.