Η Nissan και η Sibeg, ο εμφιαλωτής προϊόντων της εταιρείας Coca-Cola στην αγορά της Σικελίας, επιταχύνουν τον ρυθμό της βιώσιμης κινητικότητας στη Σικελία.

Οι δύο εταιρείες έχουν συνάψει συμφωνία για τη δημιουργία ενός ηλεκτρικού οικοσυστήματος, που αποτελείται από οχήματα και συναφείς υποδομές.

Αυτό σηματοδοτεί την έναρξη της δεύτερης φάσης του «Πράσινου Προγράμματος Κινητικότητας», το οποίο περιλαμβάνει 110 νέα 100% ηλεκτροκίνητα Leaf της Nissan, που προορίζονται για τις ανάγκες μετακίνησης των αντιπροσώπων πωλήσεων της Sibeg, καθώς και οκτώ νέους σταθμούς ταχείας φόρτισης.

Για τη Nissan, το νέο οικοσύστημα είναι μια απτή απόδειξη του Nissan Intelligent Mobility, της στρατηγικής της εταιρείας για τον τρόπο με τον οποίο τα αυτοκίνητα οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Η Sibeg έχει συνεργαστεί με την ALD Automotive που της παρέχει όλες τις διοικητικές και διαχειριστικές υπηρεσίες για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, μέσω του προγράμματος μίσθωσης E-go Long-Term Rental.

Πηγή: naftemporiki.gr