Ηλεκτρικό roadster από την MG

|
THESTIVAL TEAM

Όπως φαίνεται η MG θέλει να τιμήσει το παρελθόν της, με την εξέλιξη ενός μοντέλου που θα παρουσιάζει τις σχεδιαστικές αρχές των roadster μοντέλων που την έκαναν διάσημη, με ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η τεχνολογία.

Θα είναι ηλεκτρικό και με τις διαστάσεις του υπάρχοντος Mazda MX5. Εξετάζεται η περίπτωση να είναι τετρακίνητο αλλά σίγουρα, θα επαναφέρει την εικόνα της MG εκεί που το ένδοξο παρελθόν της πάλαι ποτέ Βρετανικής εταιρείας την είχε ανεβάσει. Τα θρυλικά roadster της MG, φαίνεται πως βρίσκουν διάδοχο. Η ολοκαίνουργια πλατφόρμα που χρησιμοποιείται, θα δώσει την ευκαιρία στην εταιρεία να εξελίξει κι άλλα μοντέλα εκτός του crossover ZS. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο επικεφαλής της MG επιβεβαίωσε τις προθέσεις της εταιρείας να εξελίξει ένα μοντέλο που θα ανταγωνίζεται το δημοφιλές roaster της Mazda και θα έχει τα χαρακτηριστικά του κλασσικού MG B.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.