Το pick up της Citroen

|
THESTIVAL TEAM

Ανεξάρτητος σχεδιαστής μας παρουσιάζει τη δική του πρόταση, σχετικά με το πώς οραματίζεται το μελλοντικό pick up της Citroen.

H κατηγορία των pick up προσελκύει ολοένα και περισσότερους κατασκευαστές. Η Renault μας παρουσίασε το Alaskan, η Mercedes μπαίνει δυναμικά με το X-Class (και τα δύο μοντέλα βασίζονται στο Navara) και η Fiat λανσάρισε το Fullback που έχει σαν βάση το Mitsubishi L200. Αυτά είναι ορισμένα από τα παραδείγματα που είδαμε πρόσφατα στην εν λόγω κατηγορία. Με αυτά τα δεδομένα, ο Όμιλος PSA φαίνεται ότι μένει προς το παρόν απ’ έξω από την ανερχόμενη κατηγορία των pick up.

Έτσι, ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής αποφάσισε να καταθέσει τη δική του πρόταση, σχετικά με τη μορφή που θα μπορούσε να έχει το μελλοντικό pick up της Citroen. Όπως μπορούμε να δούμε και από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, το μοντέλο διατηρεί μια αρκετά σύγχρονη σχεδίαση, η οποία είναι πολύ κοντά στα πρότυπα που μας έχουν συνηθίζει οι Γάλλοι. Συνολικά το διπλοκάμπινο μοντέλο δείχνει αρκετά ελκυστικό. Τέλος, να σημειώσουμε ότι αν η PSA αποφασίσει να κατασκευάσει pick up αυτοκίνητο, τότε είναι πολύ πιθανό να συνεργαστεί με την Toyota και να το στηρίξει το Hilux.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.