Έτσι θα μπορούσε να είναι η Porsche Taycan

|
THESTIVAL TEAM

Μόλις λίγες ημέρες μετά την επίσημη ονοματολογία της Porsche Mission E σε Taycan, ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι πιθανές μεταμορφώσεις του ηλεκτρικού μοντέλου με πιο «αγριεμένη» εμφάνιση.

Όπως παρατηρούμε στις ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες, αποτέλεσμα του καλλιτέχνη Jon Sibal, ο οποίος είναι και κάτοχος μία βελτιωμένης, από τον ιαπωνικό οίκο Rauh-Welt Begriff Neunelfer, Porsche 911, η συγκεκριμένη Taycan είναι βαμμένη με ένα ιδιαίτερο μαύρο χρώμα. Πέραν τούτου, δείχνει πιο χαμηλή, ενώ δεν λείπουν οι μεγάλοι τροχοί Turbofan, θυμίζοντάς μας τα ρετρό αγωνιστικά μοντέλα της φίρμας.

porsche-explains-how-to-pronounce-taycan-mission-e-still-sounds-better_6-chariatis-530

Το όνομα Taycan σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «ζωηρό νέο άλογο», παραπέμποντας στην εικόνα που υπάρχει από το 1952 στο κέντρο του θυρεού της Porsche. Δύο μόνιμα συγχρονισμένοι κινητήρες (PSM), με απόδοση συστήματος που ξεπερνά τους 600 ίππους, επιταχύνουν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στα 0-100 km/h σε αρκετά λιγότερο από 3,5 δευτερόλεπτα και στα 0- 200 km/h σε λιγότερο από 12 δευτερόλεπτα. Οι επιδόσεις αυτές έρχονται να πλαισιώσουν το επίπεδο συνεχούς ισχύος, το οποίο δεν έχει προηγούμενο σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο: το μοντέλο αυτό μπορεί να πραγματοποιήσει πολλαπλές γρήγορες επιταχύνσεις χωρίς απώλεια επιδόσεων, ενώ η μέγιστη αυτονομία του ξεπερνά τα 500 km, σύμφωνα με το πρότυπο NEDC. Mέσω της υιοθέτησης τεχνολογίας φόρτισης 800V, οι μπαταρίες θα μπορούν να φορτιστούν σε ποσοστό έως και 80% της σε χρόνο μόλις 15 λεπτών.

porsche-explains-how-to-pronounce-taycan-mission-e-still-sounds-better_18-chariatis-640

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.