Εννιά νέα μοντέλα από την Jeep έως το 2022

|
THESTIVAL TEAM

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή της Jeep στη Μ. Βρετανία η εταιρία θα έχει εννέα εντελώς νέα ή ανανεωμένα μοντέλα μέχρι το 2022.

Μεταξύ των πιο σημαντικών μοντέλων θα είναι το μικρό SUV της κατηγορίας Α που θα τοποθετείται κάτω από το Renegade και θα διαθέτει μεταξύ άλλων plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης. Ανανέωση αναμένεται για το Compass καθώς και νέα γενιά του Renegade το οποίο θα μπει στη μάχη της πιο δημοφιλούς κατηγορίας των SUV. Επιπλέον θα παρουσιαστούν τα νέα Cherokee και Grand Cherokee τα οποία θα διαθέτουν και επταθέσιες εκδόσεις ενώ η Jeep θα επαναφέρει στο προσκήνιο και τα θρυλικά ονόματα Wagoneer και Grand Wagoneer.

Στο πλαίσιο του προγράμματος της επόμενης πενταετίας αναμένεται και η παύση των πετρελαιοκίνητων εκδόσεων στις ευρωπαϊκές αγορές και η αντικατάστασή τους από υβριδικές, plug-in υβριδικές αλλά και πλήρως ηλεκτρικές εκδόσεις. Φυσικά η Κίνα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στόχο για την Jeep η οποία αναμένεται να δημιουργήσει δύο μοντέλα ειδικά για την κινέζικη αγορά και παράλληλα να προσφέρει υβριδικές και ηλεκτρικές εκδόσεις σε όλη την γκάμα της.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.