Το φουτουριστικό Audi με την ονομασία GT αποτελεί προς το παρόν μια μελέτη επάνω σε ένα τετραθέσιο κουπέ με επιρροές από την ιστορία της Audi, από αρχιτεκτονικές τάσεις, ακόμα και από μαχητικά αεροσκάφη.

Πρόκειται για μια πρόταση του φοιτητή βιομηχανικού σχεδίου, Vlad Solopeev, η οποία συνδυάζει τις έντονες γωνίες με τις απαλές γραμμές σε ένα σχέδιο που δείχνει να έχει έντονες επιρροές από το παρελθόν και συγκεκριμένα από το Audi 100 Coupe S, της δεκαετίας του ’70.

Αν και τα τρισδιάστατα αρχικά σχέδια χρειάζονται ακόμα αρκετή δουλειά σε λεπτομέρειες ώστε να αποκτήσουν μια ραφιναρισμένη αισθητική δεν μπορούμε παρά να δώσουμε τα εύσημα στον δημιουργό που διαφοροποίησε την αισθητική προσέγγιση του GT από τα σημερινά σχεδιαστικά δεδομένα της Audi.

O νεαρός σχεδιαστής δεν έχει παρουσιάσει τις σκέψεις του σχετικά με το μηχανολογικό υπόβαθρο της δημιουργίας του, όμως σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον η πρόταση του να βρει ανταπόκριση, ώστε αυτό που βλέπουμε να αποκτήσει και τις δυνατότητες που μπορεί να δώσει το τεχνολογικό οπλοστάσιο της Audi.

Πηγή: newsauto.gr