Οι αγωνιστικές McLaren του μέλλοντος!

|
THESTIVAL TEAM

Τα τελευταία χρόνια στη McLaren Automotive επικρατεί εργασιακός οργασμός, με πολλά νέα εντυπωσιακά μοντέλα να κάνουν την εμφάνισή τους προκαλώντας αίσθηση. Σε τέτοιο βαθμό, που προκαλείται και… έμπνευση για τους ανεξάρτητους σχεδιαστές!

Ένας από αυτούς είναι ο Ravi Sharma, εξ Ινδίας ορμώμενος σπουδαστής που παρουσιάζει τη δική του, πολύ ενδιαφέρουσα ερμηνεία του πως μπορεί να είναι οι αγωνιστικές McLaren του μέλλοντος.

H Master Thesis φαντάζει λες και έχει βγει από sci-fi ταινία του Χόλιγουντ. Όχι μόνο σε εμφάνιση, με την καμπίνα να θυμίζει κόκπιτ μαχητικού με θέση για έναν, τον οδηγό να είναι σχεδόν ξαπλωμένος, με μεγάλους αεραγωγούς, ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα, διαχύτη στο πίσω μέρος και άλλες extreme λύσεις.

Το ίδιο ισχύει και για την τεχνολογία, με ηλεκτροκινητήρες σε κάθε τροχό, με υπέρ-αγώγιμα πηνία που ψύχονται χάρη σε ένα ρεζερβουάρ υγρού αζώτου. Είπαμε, είναι extreme!

Εσάς πως σας φαίνεται; Θα μπορούσε να είναι έτσι οι αγωνιστικές McLaren του μέλλοντος;

McLaren-master-thesis-b640shortMcLaren-master-thesis-d640shortMcLaren-master-thesis-c640short

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.