Ανάκληση αυτοκινήτων Audi

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Audi στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων Audi Α4, Α5 και Q5.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 490 οχήματα, μοντέλα από τον Απρίλιο του 2011 έως Μάιο του 2015. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, μπορεί να προκύψει βλάβη του συμπληρωματικού θερμαντικού στοιχείου του συστήματος κλιματισμού σε αυτοκίνητα κατασκευασμένα σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Σε σπάνιες περιπτώσεις αυτό μπορεί να επιφέρει ζημιές από υπερθέρμανση ή ακόμα και πυρκαγιά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service Audi της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Audi στο τηλέφωνο 210 9981200 από 09.00 – 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.