Νέο τρόπο στη συντήρηση και εξυπηρέτηση των πελατών της εφαρμόζει η Volvo

|
THESTIVAL TEAM

Η Volvo, εγκαινιάζοντας τη νέα υπηρεσία Volvo Personal Service, εισάγει μια νέα προσέγγιση στη συντήρηση και την επισκευή των αυτοκινήτων, στοχεύοντας στην αμεσότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η νέα αυτή υπηρεσία Volvo βασίζεται στις μεθόδους εργασίας Lean, οι οποίες χρησιμοποιούνται στις σύγχρονες βιομηχανίες με στόχο την αύξηση της απόδοσης και τη μείωση των λαθών. Με το νέο τρόπο εργασίας το συνεργείο μπορεί να μειώσει στο μισό τον χρόνο αναμονής των πελατών, αυξάνοντας παράλληλα την ικανοποίησή τους.

Υπό το σκεπτικό της νέας υπηρεσίας κατά τη διάρκεια του εργασιών συντήρησης αντί ενός εργάζονται κάθε φορά δύο τεχνίτες σε ένα αυτοκίνητο, μειώνοντας έτσι κατά το ήμισυ το χρόνο που απαιτείται. 

Εκτός από την εξοικονόμηση χρόνου, υπό τη λογική του νέου αυτού μοντέλου τεχνικού ελέγχου, οι εργασίες γίνονται πιο αποδοτικά και χωρίς λάθη από την αρχή, καθώς πραγματοποιούνται με μια απόλυτα προκαθορισμένη σειρά ενεργειών. 

Επιπρόσθετα ο κάθε πελάτης έχει τον Προσωπικό Μηχανικό του, ο οποίος κατά την διάρκεια της διαδικασίας συντήρησης ασχολείται αποκλειστικά με το αυτοκίνητό του.

Επίσης, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο αυτοκίνητο τους, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα αναμονής, διαβάζοντας εφημερίδα, σερφάροντας στο Internet μέσω του διαθέσιμου δωρεάν Wi-Fi ή να επισκεφθούν το χώρο της έκθεσης και να ενημερωθούν για τις νεότερες εξελίξεις στην γκάμα της Volvo.

H νέα αυτή υπηρεσία θα προσφέρεται από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της φίρμας, Σαρακάκης Α.Ε.Β.Μ.Ε (Λ. Αθηνών 71, Αθήνα) το οποίο μετά από τις σχετικές διαδικασίες πιστοποίησης από την Volvo Cars γίνεται το πρώτο συνεργείο Volvo στην Ελλάδα που θα προσφέρει αυτή την ταχύτερη και πιο ανθρώπινη αντιμετώπιση στην εθιμοτυπική διαδικασία service.

Πηγή: auto.in.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.