Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι παραγγελίες για το Nissan Leaf (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Από το 2010, όταν πρωτοκυκλοφόρησε το νέο Leaf, η Nissan φρόντισε να αποκομίσει πλούσια γνώση και εμπειρία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Από τότε, οκτώ χρόνια μετά, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη, καθώς μόλις έξι εβδομάδες πριν από την έναρξη των παραγγελιών η ιαπωνική εταιρεία έχει ήδη πάρει 10.000 παραγγελίες για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Από την παγκόσμια παρουσίασή του στην Ιαπωνία τον περασμένο Σεπτέμβριο, το ενδιαφέρον και η δυναμική των υποψήφιων αγοραστών για το νέο Leaf έχει κτιστεί με γερά θεμέλια σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Μέχρι σήμερα, το ενδιαφέρον των πελατών έχει προέλθει κυρίως μέσω της θετικής κάλυψης από τα Μέσα Ενημέρωσης. Το αυτοκίνητο έχει επαινεθεί για τις νέες καινοτομίες και τις τεχνολογίες που διαθέτει.

Ωστόσο το εντυπωσιακό είναι πως οι 10.000 παραγγελίες ελήφθησαν χωρίς καν το μοντέλο να είναι διαθέσιμο στις αντιπροσωπείες της Nissan. Το νέο Nissan Leaf θα διατίθεται και στην Ελλάδα από τον ερχόμενο Μάιο.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το economy365.gr:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.