Τα Renault Mégane και Renault Kadjar, δύο από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις της μικρομεσαίας κατηγορίας, τώρα είναι διαθέσιμα με νέες, μειωμένες τιμές που προσφέρουν στον καταναλωτή όφελος έως και 4.910 ευρώ.

Εκπροσωπώντας τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Renault, τα νέα Mégane και Kadjar ξεχωρίζουν για τον δυναμικό χαρακτήρα, το υψηλό επίπεδο άνεσης και οδηγικής απόλαυσης, καθώς και το πλήθος συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιούν. Παράλληλα, χάρη στους αποδοτικούς turbo κινητήρες βενζίνης και ντίζελ της Renault πετυχαίνουν να προσφέρουν υψηλές επιδόσεις με χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και ρύπων.

Ταυτόχρονα με τα παραπάνω προϊοντικά πλεονεκτήματα των δύο μοντέλων, τώρα η TEOREN MOTORS προσφέρει τα δύο μοντέλα με νέες, μειωμένες τιμές, βελτιώνοντας περαιτέρω το value for money για τον καταναλωτή. Το όφελος αγγίζει τα 4.910 ευρώ, ενώ οι αρχικές τιμές πώλησης των μοντέλων διαμορφώνονται στις 16.390 ευρώ για το Mégane και στις 19.490 ευρώ για το Kadjar.

Ταυτόχρονα με τις νέες μειωμένες τιμές των δύο μοντέλων, η TEOREN MOTORS, για περιορισμένο αριθμό Megane και Kadjar, προσφέρει και τη δυνατότητα χρηματοδότησης με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο, από μόλις 3,9%.

Πηγή: Renault