Ήλιος με δόντια σε όλη την περιοχή του Ν. Δράμας. Ολικός παγετός στο Νευροκόπι -22 έδειξε το θερμόμετρο τα ξημερώματα!

ΔΡΑΜΑ

Ηλιοφάνεια σήμερα σε όλη την περιοχή της Δράμας με το τσουχτερό κρύο να συνεχίζεται αμείωτο. Το βράδυ θα έχουμε συννεφιά, ενώ για το πρωί της Τετάρτης προβλέπεται ασθενή χιονόπτωση που σύντομα θα γυρίσει σε βροχή. Το ίδιο σκηνικό προβλέπεται και για την Πέμπτη, με πιθανή χιονόπτωση και βροχές. Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει -8 β C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 2 β C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους -3 β C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους -5 β C. Η υγρασία στην περιοχή στο 80% – 43% – 91%. Άνεμοι Δ το πρωί 1 μπφ, ΝΔ το μεσημέρι 2 μπφ, και ΝΑ αργότερα 2 μπφ.

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Ηλιοφάνεια στο Νευροκόπι με ολικό παγετό σήμερα σε όλη την περιοχή. Σταθερά κάτω από το μηδέν το θερμόμετρο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει καταγράψει -22 β C τα ξημερώματα! Συννεφιά από το απόγευμα, ενώ για αύριο Τετάρτη προβλέπονται νέες χιονοπτώσεις στην περιοχή. Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει -12 β C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους -1 β C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους -6 β C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους -8 β C. Η υγρασία στην περιοχή στο 76% – 55% – 78%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 2 μπφ, ΝΔ το μεσημέρι 2 μπφ, και Δ αργότερα έως 3 μπφ.

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Ηλιοφάνεια σήμερα το πρωί στο Παρανέστι, με τη θερμοκρασία να παραμένει σταθερά κάτω από τους 0 β. C. Συννεφιά το βράδυ, ενώ για αύριο Τετάρτη προβλέπονται νέες χιονοπτώσεις με πιθανή αλλαγή σε βροχή τις μεσημβρινές ώρες. Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει -8 β C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 0 β C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους -5 β C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους -8 β C. Η υγρασία στην περιοχή στο 68% – 45% – 81%. Άνεμοι ΒΑ το πρωί 2 μπφ, ΝΔ το μεσημέρι 2 μπφ, και Β αργότερα έως 2 μπφ.