Ο καιρός σήμερα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

|
THESTIVAL TEAM

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Στην Κασσάνδρα, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Στη Σιθωνία, ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.