Ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική

|
THESTIVAL TEAM

Ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 35 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ, προβλέπεται για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 32 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Στην Κασσάνδρα περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Στη Σιθωνία αναμένεται  ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.