Oι μαθητές γιορτάζουν το περιβάλλον και στο δήμο Κορδελιού- Ευόσμου

|
THESTIVAL TEAM

Δεντροφυτεύσεις, δημιουργικές και ψυχαγωγικές δράσεις για την ευαισθητοποίηση των μαθητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και καλλιτεχνικές δραστηριότητες…

για την προώθηση της ανακύκλωσης, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Η μεγάλη περιβαλλοντική γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιουνίου στις 10 π.μ. στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ευόσμου (Οδός Δημ. Γληνού & Ηλέκτρας Αποστόλου) και σε αυτήν θα συμμετάσχουν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί δεντροφύτευση, ενώ οι μαθητές θα ζωγραφίσουν και θα κατασκευάσουν την πόλη που ονειρεύονται από ανακυκλώσιμα υλικά. Παράλληλα θα λάβουν χώρα ψυχαγωγικές δράσεις με την παρουσία κλόουν, Face painting και μουσικό πρόγραμμα από DJ, ενώ στους μαθητές θα μοιραστούν ως αναμνηστικά εποχιακά φυτά.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν δράσεις δενδροφύτευσης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού (Καραβαγγέλη & Ανδρέα Παπανδρέου) και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού (Κατσαντώνη & Φίλιππου Φλώρου).

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.