Τσακώθηκε με τη σύζυγό του και τη σκότωσε με το καυτό λάδι της φριτέζας

|
THESTIVAL TEAM

Ένας 71χρονος ιδιοκτήτης ταχυφαγείου στην Ουαλία με το παραδοσιακό fish and chip, δολοφόνησε τη σύζυγό του με καυτό λάδι από τη φριτέζα.

Όπως αναφέρει ο Guardian, ο Τζόφρι Μπραν και η επί 30 χρόνια σύζυγός του Μέιβις Μπραν είχαν οικονομικά προβλήματα πολλούς μήνες πριν το τραγικό περιστατικό και οι τσακωμοί τους ήταν συχνοί.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα: «Τα τρομερά εγκαύματα που υπέστη η γυναίκα δεν ήταν αποτέλεσμα ενός ατυχήματος, αλλά προκλήθηκαν από τον σύζυγό της ο οποίος σκόπιμα έριξε πάνω της μία φριτέζα με καυτό λάδι».

Το περιστατικό συνέβη τον Οκτώβρη του 2018 και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μέσω της δίκη, η άτυχη γυναίκα μόλις δέχθηκε την επίθεση κάλεσε μία φίλη της στο τηλέφωνο ζητώντας βοήθεια, λέγοντάς της πως ο άντρας της έριξε το καυτό λάδι από τη φριτέζα.

Η φίλη της δολοφονημένης γυναίκας, Κάρολιν Μόργκαν, κατέθεσε πως το θύμα με δάκρυα στα μάτια της έλεγε ότι φοβόταν πως ο σύζυγός της θα την σκοτώσει.

Αρχικά ο 71χρονος ιδιοκτήτης του ταχυφαγείου είχε πει στις Αρχές πως η σύζυγός του είχε ένα ατύχημα με τη φριτέζα, με αποτέλεσμα το λάδι που έβραζε να πέσει πάνω της και να της προκαλέσει εγκαύματα. Ακόμη και τώρα ο δράστης αρνείται τις κατηγορίες για δολοφονία, με τη δίκη να συνεχίζεται.

Να σημειωθεί πως η σύζυγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως έχει εγκαύματα στο 46% του κορμιού της και κατέληξε έπειτα από έξι ημέρες νοσηλείας.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.