Η δημοσιογράφος Ε. Τζιν Κάρολ η οποία ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από τον Ντόναλντ Τραμπ, πριν από δύο δεκαετίες, κατέθεσε μήνυση για δυσφήμιση κατά του Αμερικανού προέδρου.

Η Κάρολ είχε δημοσιοποιήσει τους ισχυρισμούς της τον Ιούνιο, κατέθεσε τη μήνυση τη Δευτέρα στο κρατικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν, υποστηρίζοντας ότι ο Τραμπ κατέστρεψε τη φήμη της μετά από μια σειρά από «ψεύτικα» tweets που έβαλλαν κατά της ιστορίας της, σύμφωνα με το Bloomberg.

Τα tweets του Τραμπ ανέφεραν ότι η δημοσιογράφος συνέταξε την ιστορία για να προσελκύσει την προσοχή του κοινού, επισημαίνοντας πως «επινόησε τον βιασμό για να αυξήσει τις πωλήσεις βιβλίων, να πραγματοποιήσει μια πολιτική ατζέντα, να προωθήσει μια συνωμοσία με το Δημοκρατικό Κόμμα και να κερδίσει χρήματα».

«Υποβάλλω αυτήν την αγωγή για κάθε γυναίκα που έχει τσαλακωθεί, χτυπηθεί, σπρώχθηκε στον τοίχο, άρπαξε, τσακίστηκε, έπεσε θύμα επίθεσης και μίλησε μόνο και μόνο για να νικηθεί, να καταστραφεί, να ντρέπεται, να απολυθεί και να ξεχαστεί», τόνισε η Κάρολ και πρόσθεσε ότι «κανένα άτομο στη χώρα αυτή δεν πρέπει να είναι πάνω από το νόμο - συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου».