Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε στις ΗΠΑ το παλτό που φόρεσε η Μελάνια Τραμπ κατά την επίσκεψή της στην Πενσυλβάνια προκειμένου να τιμήσει τα θύματα της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου - στην Πενσυλβάνια συνετρίβη χάρη στην επέμβαση των επιβατών η πτήση 93 η οποία προοριζόταν να είναι το τρίτο αεροπλάνο που θα χρησιμοποιούσε η Αλ Κάιντα στην πολύνεκρη επίθεση του 2001.

Αυτό που προβλημάτισε τους Αμερικανούς ήταν η ραφή στο πίσω μέρος του παλτό της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Σύμφωνα με χρήστες του Twitter η ραφή μαζί με ένα κουμπί που έχει το παλτό στο συγκεκριμένο σημείο θυμίζει έναν ουρανοξύστη και τη στιγμή της πρόσκρουσης ενός αεροπλάνου.

Οι αντιδράσεις δημιουργήθηκαν μετά την ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ από την κοινή του παρουσία με τη Μελάνια στην Πενσυλβάνια καθώς τότε για πρώτη φορά είδαν οι Αμερικανοί την πίσω πλευρά του ρούχου που είχε φορέσει και το 2018 η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Ωστόσο υπήρξαν και αυτοί που υπερασπίστηκαν την Μελάνια Τραμπ απορρίπτωντας τις θεωρίες συνωμοσίας για κάποιο «υπόγειο» μήνυμα της συζύγου του Αμερικανού προέδρου.

Η συζήτηση έφτασε μέχρι και τον Λευκό Οίκο με την εκπρόσωπό του Στέφανι Γκρίσαμ να χαρακτηρίζει «αστείες» τις αντιδράσεις.

melania.jpg

palto.jpg