BINTEO NTOKOYMENTO του δολοφόνου του Σκοτεινού Ιππότη

|
THESTIVAL TEAM

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του δολοφόνου του «Σκοτεινού Ιππότη» σχεδόν δύο μέρες μετά το μακελειό σε σινεμά του…

Ντένβερ και η αστυνομία δίνει πληροφορίες με το σταγονόμετρο για το παρελθόν του πρώην φοιτητή της ιατρικής.

Σήμερα το δίκτυο ABC παρουσίασε ένα βίντεο που δείχνει τον δράστη μόλις 18 χρονών να μιλάει για την έρευνα του στη φυσική αφού παρακολούθησε σεμινάρια φυσικής σε Κολέγιο του Σαν Ντιέγκο. Ο Τζέιμς Χολμς εμφανίζεται νευρικός και ντροπαλός μπροστά στο κοινό και αναφέρεται στις προσωρινές ψευδαισθήσεις. «Στη διάρκεια του καλοκαιριού εργάστηκαν με μία προσωρινή ψευδαίσθηση. Είναι μία ψευδαίσθηση που σου επιτρέπει να αλλάξεις το παρελθόν» λέει ο δράστης. 

Οι περισσότεροι τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο έξυπνο και λαμπρό επιστήμονα, ήπιων τόνων και απόμακρο. Αρκετοί τώρα αναφέρουν ότι ακριβώς αυτή η σύγχυση μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας ήταν πάντα μέσα στο μυαλό του Τζέιμς Χολμς. 

Την ίδια στιγμή το FBI συγκεντρώνει στοιχεία από το διαμέρισμα του Χολμς που ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά. Ο νεαρός που κατηγορείται για τη δολοφονία σε πρώτο βαθμό 12 ανθρώπων είχε στήσει παγίδες στο σπίτι του και οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να εισέλθουν τις τελευταίες δύο μέρες. Η αστυνομία είπε ότι ο ύποπτος ενήργησε σκόπιμα και με υπολογισμό, καθώς για μήνες έκανε παραγγελίες πυρομαχικών και όπλων. «Εγώ προσωπικά δεν έχω δει τίποτα παρόμοιο με αυτό που βρήκαμε εδώ. Το διαμέρισμα αυτό ήταν σχεδιασμένο να σκοτώσει οποιοδήποτε έμπαινε» είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας της Ορόρα, Νταν Οουτς. 

Ο Τζέιμς Χολμς αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο τη Δευτέρα και οι αρχές δηλώνουν ότι δεν έχουν βρεθεί στοιχεία για διασυνδέσεις με τρομοκρατία ή κάποιο άλλο κίνητρο.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.