Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά σήμερα στη Μασσαλία, όταν κατέρρευσε τμήμα μπαλκονιού σε δρόμο που βρίσκεται στη διαδρομή της πορείας χιλιάδων κατοίκων στη μνήμη των θυμάτων της κατάρρευσης δύο πολυκατοικιών στο κέντρο της πόλης, πριν από λίγες ημέρες.

Μια γυναίκα 59 ετών και ένα αγόρι 7 ετών έπεσαν από τον πρώτο όροφο εξαιτίας της κατάρρευσης, χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία.

Μια 24χρονη γυναίκα τραυματίστηκε επίσης ελαφρά καθώς μια πέτρα από το μπαλκόνι τη χτύπησε στο πόδι, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Νωρίτερα ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Μασαλίας είχε ανακοινώσει πως οι διασώστες είναι βέβαιοι πως δεν υπάρχει κανένα άλλο θύμα κάτω από τα συντρίμμια των πολυκατοικιών που κατέρρευσαν τη Δευτέρα. Από τα συντρίμμια τους έχουν ανασυρθεί οκτώ πτώματα. «Τελειώσαμε τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης», δήλωσε ο Σαρλ-Ανρί Γκαριέ πριν αναχωρήσει η πορεία στη μνήμη των θυμάτων της καταστροφής. «Ψάξαμε όλα τα συντρίμμια με τα χέρια, πέτρα την πέτρα». Βρέθηκα τα πτώματα 5 ανδρών και 3 γυναικών και έχουν όλα ταυτοποιηθεί.