Η Μελάνια Τραμπ παραχώρησε συνέντευξη στο ABC news, δηλώνοντας πως θα ξεκινήσει καμπάνια αντι-μπούλινγκ, μιας και γνωρίζει το θέμα από πρώτο χέρι. Όπως λέει, είναι από τα άτομα που έχουν υποστεί το περισσότερο μπούλινγκ στη ζωή της.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι λέει ο κόσμος για μένα» είπε η πρώτη κυρία.

Όσον αφορά στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, που τον τελευταίο καιρό απασχολούν έντονα την επικαιρότητα, η Μελάνια Τραμπ θεωρεί πως δεν είναι σωστό να καταστρέφονται καριέρες ανθρώπων χωρίς ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία.

«Στέκομαι πραγματικά στο πλευρό των γυναικών που έχουν υποστεί κακοποίηση, όμως δεν μπορείς να λες απλά ‘αυτός μου έκανε αυτό’ ή ‘πέρασα αυτό’ χωρίς αποδείξεις, γιατί και τα μίντια από την πλευρά τους υπερβάλλουν πολλές φορές στον τρόπο που καλύπτουν τις υποθέσεις» σχολίασε, εννοώντας προφανώς την υπόθεση Κάβανο.

Και συνέχισε, λέγοντας πως δεν έχει εμπιστοσύνη στους Δημοκρατικούς, γνώμη που έχει μοιραστεί και με το σύζυγό της. «Του έχω πει, είναι δύσκολο να κυβερνάς, πρέπει πάντα να κοιτάς πίσω από την πλάτη σου» ήταν τα λόγια της Μελάνια στον… αγαπημένο της Ντόναλντ.