Ινδία: Τουλάχιστον 3 νεκροί μετά από κατάρρευση κτιρίων

|
ΓΑΒΡΙΗΛ ΧΑΤΖΗΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν κατέρρευσε κτίριο υπό ανέγερση πάνω σε γειτονικό του τετραώροφο κτίσμα, στην περιοχή Γκρέιτερ Νόιντα, κοντά στο Νέο Δελχί, αργά χθες βράδυ.

Όπως γνωστοποίησε η αστυνομία της πρωτεύουσας της Ινδίας, εικάζεται ότι βρίσκονται εγκλωβισμένοι ακόμα δεκάδες άνθρωποι.
Σύμφωνα με τα ινδικά τηλεοπτικά δίκτυα, έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής τρεις σοροί. Οι επίσημες αρχές κάνουν λόγο για 15 ακόμα εγκλωβισμένους, ωστόσο τοπικά μέσα αναφέρουν ότι παγιδευμένοι στα συντρίμμια μπορεί να βρίσκονται πολύ περισσότεροι άνθρωποι, ακόμη και πενήντα.

Πάνω από 100 μέλη σωστικών συνεργείων με γερανούς και ειδικά εργαλεία απεγκλωβισμού, έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ ομάδες με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά προσπαθούσαν όλη νύχτα να εντοπίσουν τους ανθρώπους κάτω από τα συντρίμμια., προσθέτει το protothema.gr.

Ο ιδιοκτήτης της οικοδομής που κατέρρευσε και δύο συνεργάτες του έχουν τεθεί υπό κράτηση και ανακρίνονται, προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια της τραγωδίας.

 

INDIA.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.