Με 126 μηχανόβιους να την συνοδεύουν και αφήνοντας έκπληκτους τους συμμαθητές της, έφτασε στο χορό του σχολείου της, μια 16χρονη μαθήτρια.

Ο λόγος που το έκανε ήταν τα σχεδόν 10 χρόνια σχολικού εκφοβισμού που δεχόταν η ίδια από τους συμμαθητές της.

Η 16χρονη Κλόι Ρόνσον, αναφέρει πως το ασταμάτητο μπούλινγκ στο οποίο και υπόκειται από την ηλικία των επτά ετών, την είχε κάνει να νιώθει συνεχώς «λίγη» ενώ έτρεμε στην ιδέα να εμφανιστεί στον καθιερωμένο χορό αποφοίτησης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το skai.gr, μην έχοντας κανέναν να την υποστηρίξει, η έφηβη, η οποία και εκφράζει την πεποίθηση πως το βίωμα αυτό θα λειτουργεί δυστυχώς καθοριστικά για την ψυχοσύνθεση της στο μέλλον, απομονώθηκε και περιθωριοποιήθηκε.

Την λύση στο πρόβλημα έδωσε ο 42χρονος θείος της Γκραντ Ρόμπσον, επικεφαλής ενός ιδιότυπου γκρουπ υποστήριξης θυμάτων εκφοβισμού που αποτελείται μηχανόβιους, δίνοντας της την ευκαιρία να κάνει την πιο εντυπωσιακή είσοδο της βραδιάς.

Η 16χρονη κοπέλα, δεχόταν χλεβασμό για το σωματικό της βάρος, διάφορα αντικείμενα εκτοξεύονταν πάνω της και κάποιοι συμμαθητές της τη έσπρωχναν.
Όλα αυτά αποτελούν μερικές από τις δυσάρεστες σχολικές αναμνήσεις της μαθήτριας που παρά την νευρικότητα της, για το αποτέλεσμα της βραδιάς, κατάφερε να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση της στο άκουσμα του πλήθος μηχανών που «μάρσαραν» δίπλα από το αυτοκίνητο που την μετέφερε, δίνοντας της να καταλάβει πως αυτή την φορά δεν ήταν μόνη.

Οι συμμαθήτριες της μάλιστα έσπευσαν να δηλώσουν εντυπωσιασμένες από την – στην κυριολεξία- εκατοντάδα αγοριών που εμφανίστηκαν στο πλευρό της για να την υποστηρίξουν.