Ο Ραχόι ακύρωσε το ταξίδι του στο Κίεβο για τον τελικό της Ρεάλ

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Φανατικός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο επικεφαλής της ισπανικής κυβέρνησης Μαριάνο Ραχόι, που βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πρόταση μομφής που έχουν καταθέσει οι Σοσιαλιστές, αποφάσισε να ακυρώσει το ταξίδι του στο Κίεβο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αύριο Σάββατο.

Ο Ισπανός πρωθυπουργός, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε δώσει το παρών και στους τρεις τελευταίους τελικούς του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης που κέρδισε η Ρεάλ (2014, 2016, 2017). Ωστόσο, αύριο δεν θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας για να παρακολουθήσει τον τελικό μεταξύ της αγαπημένης του ομάδας με τη Λίβερπουλ.

Σήμερα το πρωί, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε πρόταση μομφής σε βάρος του Ραχόι, σχετικά με την υπόθεση διαφθοράς στην οποία εμπλέκονται μέλη του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματός του και στο πλαίσιο της οποίας ο δικαστής αμφισβήτησε την αξιοπιστία της κατάθεσης που είχε δώσει πέρυσι ο πρωθυπουργός ως μάρτυρας.

Επιπλέον, το φιλελεύθερο κόμμα Ciudadanos, σύμμαχος του πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι, ζήτησε σήμερα να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.