Σοκάρει η αποκάλυψη της νέας είδησης γονέων, που βασάνιζαν τα παιδιά τους, στις ΗΠΑ, μετά το πρώτο περιστατικό που αποκαλύφθηκε στα τέλη του περασμένου μήνα, για τους Τέρπιν, που αλυσόδεναν και χτυπούσαν τα 13 παιδιά τους.

Στη νέα φρικιαστική υπόθεση, εμπλέκονται ο 69χρονος Μπενίτο Γκουτιέρεζ και η 64χρονη σύζυγός του Κάρολ, που κατηγορούνται ότι κλείδωναν τα τέσσερα παιδιά τους, το καθένα μόνο του σε δωμάτια του σπιτιού, στο Τάκσον της Αριζόνα.

Τα παιδιά, που είναι ηλικίας από έξι έως δώδεκα ετών, έμεναν στο δωμάτιο- φυλακή επί 12 ώρες, χωρίς να έχουν πρόσβαση σε νερό, φαγητό, τουαλέτα, ακόμα και φως. Μόνο σε ένα από τα τέσσερα δωμάτια- κελιά του σπιτιού βρέθηκε ένας κουβάς, που χρησιμοποιούσαν τα παιδιά για την ανάγκη τους.

Οι δύο γονείς βρίσκονται υπό κράτηση, δεν διαθέτουν δικηγόρο προς το παρόν και η αστυνομία δεν ανακοίνωσε ποια δικαιολογία χρησιμοποίησαν για τις πράξεις τους.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα τέσσερα παιδιά κατόρθωσε να το σκάσει από ένα παράθυρο και πλησιάζοντας ένα κατάστημα ζήτησε τηλέφωνο και κάλεσε την Αμεση Δράση. Το παιδί ήταν ξεχτένιστο και σε πολύ κακή κατάσταση, είπε ο καταστηματάρχης σε τοπικά μμε, ενώ το ίδιο και τα αδέρφια του απομακρύνθηκαν άμεσα από το σπίτι των παθών τους.