Το VIDEO από τα 75α γενέθλια του Σόιμπλε

|
THESTIVAL TEAM

Εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν χθες στο Όφενμπουργκ της Γερμανίας, για τα 75α γενέθλια του υπουργού Οικονομικών της χώρας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Εκεί βρέθηκαν τόσο η Γερμανίδα καγκέλαριος, Άνγκελα Μέρκελ όσο και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Η κ. Μέρκελ ευχήθηκε στον υπουργό Οικονομικών να έχει υγεία, περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και νέες ανακαλύψεις, ενώ ο κ. Γιούνκερ από την πλευρά του επαίνεσε τον κ. Σόιμπλε για τα επιτεύγματά του. «Ο Σόιμπλε διασφαλίζει ότι προσπερνάμε ο ένας τον άλλο στην Ευρώπη, αλλά ότι προχωρούμε προς μία κατεύθυνση», είπε προσθέτοντας ότι «έκανε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Κομισιόν σημείωσε ότι «όταν ήταν ιδιαίτερα θυμωμένος, μου έλεγε είσαι καθολικός και μπορείς να εξομολογηθείς, είμαι ευαγγελιστής και πρέπει να πω την αλήθεια».

Σε δηλώσεις του ο Σόιμπλε περιέγραψε πόσο του άρεσαν οι εορτασμοί για τα 75α γενέθλιά του και ότι ήδη σκέφτεται τα 80α του.

Δείτε το βίντεο του Ruptly TV:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.