Σε νύχτα τρόμου εξελίχθηκε μία επιχείρηση της αστυνομίας εναντίον εμπόρων ναρκωτικών σε δύο περιοχές της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς ένας αστυνομικός έχασε τη ζωή του και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν, σε ολονύχτια ανταλλαγή πυροβολισμών.

Η επιχείρηση της αστυνομίας διεξήχθη σε διάφορα σημεία, με στόχο τη διακίνηση ναρκωτικών. Το πρώτο περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στο Κίσιμι, της κεντρικής Φλόριντα, όπου σκοτώθηκε ένας ένστολος και τραυματίστηκε άλλος ένας.

Οι άλλοι δύο αστυνομικοί δέχθηκαν τα πυρά εμπόρων ναρκωτικών στο Τζάκσονσβιλ. Ο ένας δέχθηκε σφαίρες και στα δύο χέρια και ο άλλος στο στομάχι.

Οι τρεις από τους τέσσερις υπόπτους στο Κίσιμι συνελήφθησαν, ενώ ο ένοπλος στο Τζάκσονσβιλ έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, αναγνωρίστηκε ο δράστης που σκότωσε τον αστυνομικό στο Κίσιμι και έχει συλληφθεί. Το όνομά του είναι Έβερετ Μίλερ.

«Οι αστυνομικοί στο Κίσιμι αιφνιδιάστηκαν. Δέχθηκαν πυρά δίχως προειδοποίηση και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Είναι νωρίς για να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Φλόριντα.