Ώρα να αναλάβει αποκλειστικά τα βασιλικά του καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

|
THESTIVAL TEAM

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ της Βρετανίας θα παραιτηθεί από την δουλειά του σήμερα μόλις συμπληρώσει την τελευταία του βάρδια ως πιλότος ελικοπτέρου για έκτακτα περιστατικά, ώστε να συγκεντρωθεί πλήρως στα καθήκοντά του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ο 35χρονος πρίγκιπας, δεύτερος στη σειρά για τον θρόνο της Βρετανίας μετά τον πατέρα του Κάρολο, είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο ότι θα παραιτηθεί από τη δουλειά του ως πιλότος της εταιρείας αεροπορικών μεταφορών ασθενών (East Anglia Air Ambulance) ώστε να αναλάβει ένα μεγαλύτερο μερίδιο των επίσημων ρόλων από τους οποίους αποχωρεί η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία από τα 90στά γενέθλιά της πέρυσι έχει ελαφρύνει το πρόγραμμα εργασίας της.

Το γραφείο του Ουίλιαμ δήλωσε ότι ο πρίγκιπας θα ολοκληρώσει μια βραδινή βάρδια στο Αεροδρόμιο του Κείμπριτζ στην κεντρική Αγγλία όπου άρχισε να εργάζεται για την εταιρεία το 2015, προτού ποζάρει για μια αναμνηστική φωτογραφία με τους συναδέλφους του.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.