ΗΠΑ: Αστυνομικός παρέσυρε με περιπολικό και σκότωσε πεζό

|
THESTIVAL TEAM

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος άνδρας, που κινούνταν πεζός, όταν τον παρέσυρε με το περιπολικό ένας 24χρονος αστυνομικός στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός κινούνταν με το περιπολικό με 160 χλμ/ω όταν χτύπησε έναν 28χρονο, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, επισημαίνοντας ότι το δυστύχημα συνέβη σε περιοχή με όριο ταχύτητας τα 50 χλμ την ώρα.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, τρία περιπολικά που έφεραν την ανάλογη σήμανση κινήθηκαν προς σημείο, όπου υπήρχαν αναφορές ότι αυτοκίνητο είχε εισβάλει σε κτίριο. Πέρασαν με κόκκινο ένα φανάρι και ένα από αυτά, χτύπησε τον πεζό, με τις αρχές να επισημαίνουν ότι το εν λόγω όχημα είχε ανοικτά τα φώτα και την σειρήνα του.

Ο νεαρός αστυνομικός υπέστη μικροτραυματισμούς και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, με τον επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας να δηλώνει ότι πρόσφατα είχε ολοκληρώσει την υποχρεωτική δοκιμαστική περίοδο στο τμήμα και ήταν στο Σώμα 1,5 χρόνο.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.