“Ο τρόπος που χρησιμοποιώ τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης είναι σύγχρονα προεδρικός”

|
THESTIVAL TEAM

Τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, έπειτα από μια αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μετά τα σχόλια που έκανε στο Twitter για δύο παρουσιαστές του τηλεοπτικού δικτύου MSNBC, υπεραμύνθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Ο τρόπος που χρησιμοποιώ τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι προεδρικός, είναι σύγχρονα προεδρικός», έγραψε χθες στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

Παράλληλα ο Αμερικανός πρόεδρος επιτέθηκε και εναντίον του CNN, αφού το τηλεοπτικό δίκτυο απέσυρε ένα άρθρο του στο οποίο ανέφερε ότι ένας από τους συμβούλους του Τραμπ ελέγχεται από το Κογκρέσο. «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που βλέπω ότι το @CNN επιτέλους αποκαλύφθηκε ως #FakeNews και δημοσιογραφία σκουπιδιών. Επιτέλους!». Το θέμα αυτό, που τελικά αποσύρθηκε από τον ιστότοπο του CNN έπειτα από εσωτερική έρευνα, είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση τριών δημοσιογράφων του τηλεοπτικού δικτύου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.