Ενάμισι ολόκληρο λεπτό έστησε στο ακουστικό ο νέος πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Λίο Βαράντκαρ, τον Ντόναλντ Τραμπ που του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί.

Κι όταν τελικά σήκωσε το ακουστικό, ο Αμερικανός πρόεδρος, που περίμενε τόση ώρα χαμογελώντας αμήχανα και παίζοντας με τα χαρτιά μπροστά του, του είπε: "Γεια σου, πώς είσαι; Συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη σου. Έχουμε πολλούς από ιρλανδέζικα ΜΜΕ που μας παρακολουθούν τώρα στο δωμάτιο".

Αλλά η σκηνή που έκανε τον γύρο του κόσμου ήταν όταν ο Τραμπ διέκοψε τη συνομιλία του με τον Βαράντκαρ για να φλερτάρει, όπως φάνηκε, με την Καϊτριόνα Πέρι, ανταποκρίτρια του ιρλανδικού δικτύου RTE στην Ουάσινγκτον.

«Από πού είσαι;» τη ρώτησε. «Προχώρα, έλα εδώ, έλα εδώ. Από πού είσαι; Έχουμε όλες αυτές τις όμορφες παρουσίες απ’ τον ιρλανδέζικο Τύπο». Και σχολίασε στον Ιρλανδό πρωθυπουργό: «Έχει ωραίο χαμόγελο στο πρόσωπό της, πάω στοίχημα ότι σου φέρεται καλά».

Η 37χρονη δημοσιογράφος ανήρτησε το σχετικό βίντεο στο Twitter περιγράφοντας την «αλλόκοτη σκηνή», ενώ κάποιοι απ’ τους ακολούθους της στο Instagram θεώρησαν ότι υπήρχε κάτι το σεξιστικό στη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου απέναντι στην Πέρι.

«Είναι κάπως αλλόκοτο. Νομίζεις ότι ήταν σεξιστικός κατά κάποιον τρόπο. Ένιωσες ότι σε κρίνει με βάση την εμφάνισή σου;», έγραψε ένας ακόλουθός της.

Δείτε το βίντεο: