Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε την απίστευτη, σχεδόν σοκαριστική στιγμή που ένα λεωφορείο χτυπά περαστικό σε δρόμο του Ρέντινγκ της νότιας Αγγλίας.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ το περασμένο Σάββατο ο Simon Smith προσπαθούσε να διασχίσει έναν κεντρικό δρόμο της πόλης όταν ένα εκτός ελέγχου αστικό λεωφορείο ήρθε από τη γωνία και τον χτύπησε από πίσω ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Το εκπληκτικό είναι πως δεν έπαθε το παραμικρό (υπέστη ελαφρά τραύματα) και μάλιστα, λίγα λεπτά μετά μπήκε ατάραχος σε παμπ της περιοχής! Ο ίδιος μιλώντας στο BBC South Today δήλωσε ότι «είναι τυχερός που ζει».

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε: «Ανταποκριθήκαμε σε κλήση για αυτοκινητιστικό ατύχημα με την εμπλοκή ενός λεωφορείου και ενός πεζού νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Ασθενοφόρο κλήθηκε, επίσης, στο σημείο. Η κυκλοφορία στο δρόμο διεκόπη για περίπου δύο ώρες. Δεν έγιναν συλλήψεις». Η εταιρία που διαχειρίζεται τις αστικές συγκοινωνίες της πόλης χαρακτήρισε «φρικτό» το περιστατικό και ενημέρωσε ότι διεξάγει εσωτερική έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες που προκάλεσαν το ατύχημα.

Δείτε το βίντεο από το τρομακτικό ατύχημα: