Ένα βίντεο άκρως ιδιωτικής φύσης, στο οποίο φέρονται να πρωταγωνιστούν ένας καθηγητής και μια φοιτήτρια έχει προκαλέσει σάλο σε ένα Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα αλλά και την κινητοποίηση των τοπικών αρχών που ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με τη New York Post, όλα ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστό στους κόλπους του Southern University στο Μπατόν Ρουζ ότι σε δημοφιλή ιστότοπο πορνογραφικού περιεχομένου υπήρχε αναρτημένο ένα sex tape, με πρωταγωνιστή ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του προσωπικού του.

Το γεγονός ότι η παρτενέρ του εν λόγω καθηγητή ήταν φοιτήτρια του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος έκανε χειρότερα τα πράγματα, με αποτέλεσμα το σκάνδαλο να φουντώσει αστραπιαία, παρά το γεγονός ότι το επίμαχο βίντεο κατέβηκε λίγες ώρες αργότερα από το site.

Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του πανεπιστημίου επισήμανε ότι έχουν ειδοποιηθεί οι αστυνομικές Αρχές, αφού η διαρροή του βίντεο κινεί υποψίες για υποκλοπή προσωπικού υλικού από χάκερ και απόπειρα εκβιασμού.

Απέφυγε ωστόσο να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα των πρωταγωνιστών του βίντεο, αναφέροντας μόνο ότι εάν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν εσωτερικά, μετά από ενδελεχή έρευνα της αρμόδιας επιτροπής.

Πηγή: protothema.gr