Ένα 14χρονο κορίτσι έδωσε τέλος στη ζωή του μετά από σεξουαλική κακοποίηση που είχε δεχθεί στην ηλικία των 12 ετών από ένα 17χρονο αγόρι.

«Αν διαβάζετε αυτό το γράμμα σημαίνει ότι είναι πολύ αργά, λυπάμαι. Λυπάμαι που δεν τήρησα την υπόσχεσή μου, που δεν στάθηκα αρκετά δυνατή. Μην φωνάξετε κανέναν. Μην ειδοποιήσετε ασθενοφόρο. Μην κάνετε τίποτα, μη σκεφτείτε τίποτα. Αφήστε απλά το δηλητήριο να κυλήσει μέσα μου και να με σκοτώσει ήρεμα».

Την Megan Hoyle βρήκε η μητέρα της πεσμένη στο πάτωμα του σαλονιού, ενώ τέσσερες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο στην Αγγλία.

«Ήταν πάντα χαρούμενη, δραστήρια, με τόση όρεξη για ζωή πριν της συμβεί αυτό το φρικτό έγκλημα. Είχε ψυχολογική υποστήριξη από ειδικό όμως δε στάθηκε ικανό να την κάνει να ξεπεράσει τα τραύματα που της άφησε ο εφιάλτης που έζησε σε μια τόσο ευάλωτη και ευαίσθητη ηλικία.» δήλωσε η μητέρα της συγκλονισμένη.

"Ζητώ συγγνώμη από όποιον βρει το σώμα μου. Λυπάμαι για τους ανθρώπους που αφήνω πίσω και λυπάμαι που η απόφασή μου θα τους πονέσει. Κάποτε ήμουν δυνατή και όμορφη μέσα και έξω μου. Εκείνο το κορίτσι όμως, πέθανε όταν ήμουν 12 χρονών.

"Τότε που εκείνος κατέστρεψε το σώμα, το μυαλό και την ψυχή μου. Να του πείτε ότι αυτός είναι αιτία που φεύγω... Συγγνώμη μαμά που έμοιαζες τόσο σε μένα... Συγγνώμη αδέρφια μου ήσαστε πάντα καταπληκτικοί ακόμα και στους καυγάδες μας" έγραφε η 14χρονη στο τελευταίο γράμμα της...