Νεόνυμφοι απέτρεψαν παρά τρίχα αεροπορική τραγωδία (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Ένα ζευγάρι νεόνυμφων, ο Μάικ και η Ρέιτσελ, απέτρεψαν μια πιθανή αεροπορική τραγωδία, ωστόσο, η αεροπορική εταιρεία με την οποία θα ταξίδευαν από τη Νέα Υόρκη στη Βενετία τους… παράτησε στο αεροδρόμιο.

Η απίστευτη ιστορία αρχίζει από τη στιγμή που το ζευγάρι πήρε τις θέσεις του στην πτήση της United Airlines, που θα πραγματοποιούσε την πτήση από το Νιούαρκ στη Βενετία.

Τότε, κοιτώντας έξω από το φινιστρίνι, είδαν έντρομοι ότι το αεροπλάνο είχε τεράστια διαρροή καυσίμου από το φτερό, γεγονός που ή θα μπορούσε να προκαλέσει έκρηξη, είτε το σκάφος να μείνει από καύσιμα πάνω από τον Ατλαντικό.

Αμέσως το ζευγάρι ειδοποίησε το πλήρωμα και το σκάφος εκκενώθηκε, ενώ οχήματα της Πυροσβεστικής έσπευσαν στον διάδρομο, για καλό και για κακό.

Οι πιλότοι κάλεσαν το ζευγάρι στο κόκπιτ και το ευχαρίστησαν προσωπικά, λέγοντας μάλιστα ότι δεν είχαν ξαναδεί καύσιμο να τινάζεται με τόση ορμή από τη δεξαμενή του φτερού του αεροπλάνου.

Ωστόσο, η περιπέτειά τους μόλις άρχιζε, καθώς η πτήση τους ακυρώθηκε, αδυνατούσαν να βρουν άμεσα άλλη και υποχρεώθηκαν να κοιμηθούν στο… πάτωμα του αεροδρομίου καθώς η εταιρεία αρκέστηκε να τους δώσει κουπόνια φαγητού, αλλά δεν ασχολήθηκε με το κατάλυμα τους.

Τελικά, το ζευγάρι βρήκε άλλη πτήση για τη Βενετία, με άλλη εταιρεία, και δεν έκρυψε την πικρία του για τη συμπεριφορά της United, όπως φαίνεται και στο Facebook του Μάικ.

 

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.