Γυναίκα-ηρωίδα στην πόλη Bridgeport του Κονέκτικατ προέταξε το σώμα της για να σώσει ένα μικρό αγόρι από ένα αυτοκίνητο που βγήκε εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αλλά και το οπτικό υλικό που ήρθε στη δημοσιότητα, βλέπουμε το αυτοκίνητο να χάνει το έλεγχο και να παρασέρνει τη Jordan και τον μικρό σε ένα τοίχο.

Η γυναίκα ονομάζεται Shanta Jordan και παρότι δεν γνώριζε το μικρό αγόρι που έσωσε, προσπάθησε να τον απομακρύνει από το δρόμο. Όταν ένα αυτοκίνητο ήρθε από το πουθενά, βλέποντας ότι δεν προλάβαινε να το σώσει, πήδηξε με αυτοθυσία μπροστά στις ρόδες.

Η αστυνομία λέει ότι το σώμα της απορρόφησε μεγάλο μέρος τη σύγκρουσης, σώζοντας τη ζωή του μικρού. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι το αγόρι εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρούς τραυματισμούς ενώ η ίδια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι θεράποντες ιατροί πίστευαν αρχικά ότι θα έπρεπε να ακρωτηριάσουν και τα δύο του πόδια, αλλά μετά από πολλές ώρες στο χειρουργείο τα έσωσαν. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που επίσης νοσηλεύεται αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για απερίσκεπτη οδήγηση και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Δείτε το βίντεο: