Έζησε από κοντά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο και θα μπορούσε να είναι ένα από τα θύματα. Τη στιγμή που οι τρεις τζιχαντιστές χτυπούσαν με βάναυσο και άνανδρο τρόπο δεκάδες ανυποψίαστους ανθρώπους στο κέντρο του Λονδίνου, εκείνος απολάμβανε το δείπνο του στο αραβικό εστιατόριο της περιοχής. Μέσα στον πανικό έφυγε τρέχοντας. Την επομένη όμως, επέστρεψε. Όχι για να... θυμηθεί τις τραγικές στιγμές πανικού που έζησε, αλλά για να... πληρώσει τον λογαριασμό και να αφήσει φιλοδώρημα στους υπαλλήλους!

Όπως αναφέρει το protothema.gr, o λόγος για τον Βρετανό Ρίτσαρντ Έιντζελ, ο οποίος βρισκόταν στο Borough Market, ένα αραβικό μπαρ και εστιατόριο, όταν ξεκίνησε το αιματοκύλισμα από τους τρεις εξτρεμιστές.

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να νικήσουν. Αυτή είναι η καλύτερη πόλη στον κόσμο και το εστιατόριο αυτό ένα από τα αγαπημένα μου και από τα καλύτερα στον κόσμο. Δεν μπορώ να επιτρέψω σε κανέναν, εξαιτίας των βράρβαρων αυτών πράξεων, να το σμικρύνει», δήλωσε ο Ρίτσαρντ, τονίζοντας την αποφασιστικότητά του να επιμείνει στον τρόπο ζωής του και να μην παραιτηθεί λόγω της τρομοκρατίας.