Ισπανία: Νύφη δεν είχε φίλες και έκανε παράνυμφους τους κολλητούς της (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Η γυναίκα από την Ισπανία διαπίστωσε πως δεν είχε κάποια στενή φίλη για να μοιραστεί τις ετοιμασίες του γάμου, αλλά βρήκε μια πρωτοποριακή λύση.

Οι περισσότερες φωτογραφίες από τις προετοιμασίες ενός γάμου, σε ό,τι αφορά τη νύφη, περιλαμβάνουν φωτογραφίες με κοπέλες, ντυμένες με εντυπωσιακά φορέματα, που επιλαμβάνονται κάθε λεπτομέρειας που αφορά το ντύσιμο της «τυχερής». Η Ρεμπέκα Αμπράντες δημιούργησε όμως ένα ξεχωριστό… δεδικασμένο, αφού μην έχοντας φίλες, αποφάσισε πως τον ρόλο αυτό θα παίξουν οι φίλοι της!

Τα πέντε κολλητάρια της λοιπόν δεν δυσκολεύτηκαν να αποδεχθούν το ρόλο τους, να βάλουν γυναικείες ρόμπες και να ενθουσιάζονται με τα μαλλιά, τα παπούτσια, τα λουλούδια και ό,τι άλλο αφορά την ξεχωριστή ημέρα της φίλης τους.

“Η ιδέα μου ήρθε μια εβδομάδα πριν το γάμο. Έβλεπα φωτογραφίες με νύφες και κορίτσια να πίνουν σαμπάνια, να γελάνε, να κλαίνε από χαρά και σκέφτηκα πως εγώ δεν μπορώ να το κάνω, γιατί δεν έχω κολλητές φίλες. Τι κάνει όμως τότε μια κοπέλα; Φωνάζει τους κολλητούς της, τα “αδέρφια” της!”, εξήγησε η ίδια.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.