Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν κάνουμε μια παραγγελία μέσω διαδικτύου, κάτι θα πάει στραβά. Άλλες φορές δεν έρχονται, άλλες φορές το προϊόν που ήθελε δεν είναι original, ενώ κάποιες άλλες δεν είναι στο σωστό μέγεθος.

Αυτό όμως που συνέβη σε έναν άνδρα στις ΗΠΑ, δεν έχει προηγούμενο. Ο συγκεκριμένος λοιπόν χρειαζόταν κάποιες μπαταρίες και είπε να τις παραγγείλει online. Λίγες μέρες αργότερα λοιπόν το δέμα ήταν στην πόρτα του, αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά...

Μόλις το έπιασε στα χέρια, αμέσως του ήρθε η μυρωδιά της αμμωνίας, με αποτέλεσμα να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία, καθώς το πρώτο πράγμα που πήγε στο μυαλό του ήταν οτι το κουτί περιελάμβανε εκρηκτικά και όχι μπαταρίες.

Κατά το ήμισυ είχε δίκιο, καθώς μπαταρίες δεν υπήρχαν πουθενά. Αντιθέτως υπήρχε ένας κουβάς γεμάτος με 7,1 κιλά χασίς, τα οποία προφανώς είχαν χάσει τον δρόμο τους και κατέληξαν σε λάθος παραλήπτη.

Ή τουλάχιστον έτσι είπε αυτός στις αρχές, καθώς στα στοιχεία του δέματος υπήρχε κανονικά το όνομα και διεύθυνση του σπιτιού του.