Ενέργεια- πρόκληση ετοιμάζουν η τουρκική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον και οι Τουρκο-Αμερικανικές Οργανώσεις εναντίον του Ντόλαντ Τραμπ, μια μέρα πριν από τη συνάντηση του με τον ηγέτη της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με το Mignatiou.com, διοργανώνουν σήμερα Δευτέρα, στις 5 το απόγευμα ώρα Ουάσιγκτον (12 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος) συλλαλητήριο υποστήριξης του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας έξω από τον Λευκό Οίκο. Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στη Πάρκο Λαφαγέτ, το οποίο βρίσκεται μπροστά από την είσοδο του Λευκού Οίκου.

Βεβαίως ο κ. Ερντογάν δεν θα επέτρεπε ποτέ να γίνει κάτι παρόμοιο στην Άγκυρα και μπροστά από το παλάτι του. Άνθρωποι της τουρκικής πρεσβείας και του κόμματος του κ. Ταγίπ Ερντογάν έχουν διευθετήσει να φέρουν οπαδούς του AKP από τις γειτονικές πολιτείες, Μέριλαντ και Βιρτζίνια, ενώ λεωφορεία θα έρθουν στην Ουάσιγκτον από τη Νέα Υόρκη, τη Νέα Ιερσέη, την Πενσυλβάνια και την πολιτεία του Ντελαγουέαρ.

Όπως αναφέρει το Mignatiou.com, τον συντονισμό έχει η Τουρκική Πρεσβεία αλλά “μπήκαν μπροστά” εκπρόσωποι των τουρκικών οργανώσεων, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι στη διαδήλωση θα παραβρεθεί και ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν. Όμως, Τούρκοι δημοσιογράφοι μας είπαν ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας θα αφιχθεί στην Ουάσιγκτον αργότερα, προερχόμενος από το Πεκίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας διαδήλωση διοργανώνουν την Τρίτη εναντίον του Ερντογάν και υπέρ του Αμερικανού Προέδρου, κουρδικές οργανώσεις της Αμερικής. Στο ηλεκτρονικό μήνυμα που διακινούν αναφέρουν ότι στη δική τους διαδήλωση θα συμμετέχουν αρμενικές και ελληνικές οργανώσεις που δεν κατονομάζονται.