Έκαναν πλαστική στο σκύλο τους γιατί δεν τους άρεσαν τα αυτιά του!

|
THESTIVAL TEAM

Μια οικογένεια στη Ρωσία πήγε το σκυλάκι της κτηνίατρο να του κάνει πλαστική όπως χαρακτηριστικά είπε «δεν τους φαινόταν αρκετά όμορφο»!

Το χαριτωμένο μικρό Τζακ Ράσελ, τελικά έκανε μια περιττή χειρουργική επέμβαση, λόγω του σχήματος των αυτιών του, καθώς η οικογένεια που το έχει ήθελε να μοιάζουν (τα αυτιά του) περισσότερο με του… Milo, του σκυλιού από την ταινία «Η μάσκα».

Όλα ξεκίνησαν όταν η (παράξενη) οικογένεια από τη Ρωσία, άρχισε παρατηρεί ότι τα αυτιά του σκύλου μεγάλωναν προς τα πάνω. Αρχικά προσπάθησε να τραβήξει τα αυτιά του προς τα κάτω, χρησιμοποιώντας… βάρη ακόμα και κόλλα!!

Ο ιδιοκτήτρια του όμορφου Τζακ Ράσελ είπε: «Παρατηρήσαμε ότι μετά από ένα μήνα που είχαμε το σκυλάκι, τα αυτιά του ήταν μακριά. Αποφασίσαμε λοιπόν ότι θα διορθώσουμε αυτό το πρόβλημα και ξεκινήσαμε να ψάχνουμε για πλαστικό χειρουργό! Πρώτα βέβαια προσπαθήσαμε να κολλήσουμε τα αυτιά του με μια γάζα ή να του βάλουμε πολλά κέρματα προκειμένου να μείνουν κάτω (τα αυτιά του), αλλά αυτό δεν λειτούργησε καθόλου και ο σκύλος ήταν ανήσυχος».

Και συνεχίζει: «Κάναμε λοιπόν μια οικογενειακή συνάντηση και αποφασίσαμε ότι θα διορθώσουμε τα αυτιά του με τη βοήθεια ενός πλαστικού χειρουργού. Οι γιατροί βέβαια προσπάθησαν να μας πείσουν να μην το κάνουμε, αλλά αποφασίσαμε ότι με αυτόν τον τρόπο θα κάνουμε το σκυλί μας να δείχνει πιο όμορφο. Πιστεύαμε ότι με τα αυτιά του σηκωμένα δεν θα μπορούσε να τον βρει σύντροφο για να αναπαραχθεί! Τώρα όμως θα είναι πιο εύκολο!».

Η κτηνίατρος Andrey Mezin που πραγματοποίησε την επέμβαση στο σκυλάκι δήλωσε: «Αναγκαστήκαμε να σπάσουμε τον χόνδρο του αυτιού και έτσι πια τα αυτιά του θα είναι μόνιμα κάτω».

Η οικογένεια του Τζακ Ρασελ τώρα έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει τον σκύλο σε καλλιστεία.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.