Μια υπόθεση, που προκαλεί σοκ και ταυτόχρονα υπενθυμίζει σε όλους τους γονείς, τους πολύ μεγάλους κινδύνους που κρύβει η χωρίς επίβλεψη πρόσβαση των μικρών παιδιών στο διαδίκτυο, ήρθε σήμερα στην δημοσιότητα.

Όπως αναφέρει το iatropedia.gr, ένα παιδί 8 ετών υπέστη εγκαύματα στο 15% του σώματός του, όταν προσπάθησε να αντιγράψει ένα “κόλπο” που είδε στο YouTube, αλλά τα πράγματα πήγαν πολύ στραβά.

Η Ditucci λέει ότι τα αγόρια παρακολούθησαν ένα βίντεο στο YouTube, όπου κάποιος κάλυψε τα χέρια του με υγρό απολυμαντικό και στην συνέχεια τους άναψε φωτιά, χωρίς να καεί ο ίδιος.

Όταν τα παιδιά δοκίμασαν να αντιγράψουν το κόλπο, το απολυμαντικό εκτός από τα χέρια έπεσε και στην μπλούζα του μικρού James με αποτέλεσμα η φωτιά που έβαλε στα χέρια του να εξαπλωθεί γρήγορα επάνω του.

Τα δύο μεγαλύτερα αγόρια κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά την τελευταία στιγμή, καθώς, σύμφωνα με τους γιατρούς, αν ο 8χρονος καιγόταν για ακόμα ένα λεπτό, θα ήταν νεκρός.

Ο James είναι ακόμα σε θεραπεία σε νοσοκομείο της Βοστώνης. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την ανάρρωσή του, λέει η μητέρα του.